Investeren

WAAROM IS CANAL WHARF
EEN PERFECTE INVESTERING?

01

Toekomstig potentieel, reële toegevoegde waarde

Om toegevoegde waarde te realiseren, moet je een locatie vinden die een goed toekomstperspectief heeft.
Canal Wharf ligt in een groeiende buurt. Tegenover Tour & Taxis en zijn vele projecten in ontwikkeling en dicht bij Kanal - Centre Pompidou, het Museum voor Moderne Kunst, is geen enkel ander gebied in Brussel zo in het nieuws. Iedereen is het erover eens dat er ontelbare sociaal-economische mogelijkheden zijn. Een nieuwe Place to Be in Brussel.

02

Appartementen voor veeleisende bewoners

Deze plek trekt jong en oud aan die terug willen komen naar de stad. Onze Fase 1-kopers zijn veeleisende, moderne en ruimdenkende mensen die in de buurt werken of gebruik willen maken van de onmiddellijke troeven van het stadscentrum. We hebben daarom appartementen ontworpen met ruime oppervlakken en complete afwerkingen om onze appartementen echt comfortabel te maken. Onze architecten, aannemers, ingenieurs en leveranciers zijn met bijzondere zorg gekozen.

03

Uitzonderlijke mobiliteit & toegankelijkheid

Canal Wharf ligt op een steenworp afstand van het centrum van Brussel. U bent er in een handomdraai op het fietspad langs het kanaal van Brussel. Met de auto heeft u direct toegang tot de binnenring. Het Noordstation ligt op een steenworp afstand, evenals de Ijzer tram- en metrohalte en zelfs het bootvervoer is in ontwikkeling. Er is een Villo! station aan de voet van het gebouw... Een echt perfecte toegankelijkheid, onmogelijk om beter te doen.

WAAROM ZOU U VOOR
AG RESIDENTIAL ALS VASTGOEDINVESTERING KIEZEN?

Simpelweg omdat u het grootste Belgische vastgoedbedrijf als partner heeft!  AG Residential is het residentiële ontwikkelingsmerk van AG Real Estate, een belangrijke speler op de Belgische vastgoedmarkt en de vastgoeddochter van AG Insurance, de grootste Belgische verzekeraar. Een garantie voor betrouwbaarheid en solvabiliteit die onze kopers echt geruststelt.

Dankzij onze banden met AG Insurance kunnen we u ook een aantal zeer interessante aanvullende diensten aanbieden:

Pack Verhuurder by AG

= een pakket dat de eventualiteiten en risico's dekt die inherent zijn aan een vastgoedproject: een garantie tegen onbetaalde huur, vergoeding voor huurschade, vergoeding voor vroegtijdig vertrek, uitgebreide rechtsbescherming zonder eigen risico, een Property Assist-dienst voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

SoSimply by AG

= een product van AG Insurance dat u de diensten van professionele vakmensen aanbiedt voor alle herstellingen aan uw woning, of het nu gaat om een kleine herstelling, een groot project, een dringende panne, ...

Phil at Home by AG

= veiligheids- en comfortoplossingen voor o.a. senioren. Met de 'Phil at Home'-tablet en -toepassing kunt u zich organiseren, beveiligen en communiceren met uw familie, professionals of vrienden.

Contactez-nous
+32 2 226 23 00