Appartementen

Fase 2 van CANAL WHARF is een complex van 121 appartementen verdeeld over 2 gebouwen, Wharf C en Wharf D, elk met een eigen karakter. De gebouwen kijken uit op een intieme, ontspannende en veilige binnentuin, ontworpen door landschapsarchitect Eric Dewaele. Het zijn groeneilanden met een enkelvoudig, zeer heuvelachtig profiel, waarvan de heuvels de lading oproepen die zich vroeger op de kades verzamelde voordat ze op binnenvaartschepen werden geladen.

RUIME EN HOOGWAARDIGE
APPARTEMENTEN

Wharf C

Het gebouw is ontworpen door Architectes Associés.
Het zijn mooie appartementen, meestal doorzon, functioneel en goed doordacht, met grote balkons tegenover het centrum van Brussel.

 

Het gebouw staat loodrecht op de Willebroekkaai.

 

Het gebouw biedt een grote verscheidenheid aan producten met oppervlaktes van 44 m² tot 116 m²:

 • 6 studio's
 • 1 appartement 1 slaapkamer
 • 31 appartementen 2 slaapkamers
 • 9 appartementen 3 slaapkamers
 • 13 penthouses
 • 2 ruimtes voor vrije beroepen

Wharf D

Dit gebouw staat onder leiding van Stéphane Beel.
Het bestaat uit grote en zeer aangename appartementen, elk met een ruim terras met uitzicht op het kanaal en het prachtige Beco-park.

 

Het gebouw ligt parallel aan de Akenkaai.

 

Het gebouw biedt appartementen met comfortabele oppervlaktes variërend van 76 m² tot 188 m²:

 • 7 appartementen 1 slaapkamer
 • 43 appartementen 2 slaapkamers
 • 8 appartementen 3 slaapkamers
 • 3 penthouses
 • 3 ruimtes voor vrije beroepen

RIGOUREUZE KEUZE
VAN DE INTERIEURAPPARATUUR

Bij de aankoop van uw appartement wordt u gecontacteerd door onze klantenmanagers. Zij zijn het die u zullen begeleiden bij de keuze van de afwerking van uw interieur.
Keukens, badkamers, tegels, parketvloeren... Dit gebeurt in kwaliteitsvolle showrooms die we zorgvuldig geselecteerd hebben zodat u uw toekomstige woning kan personaliseren volgens uw wensen.

BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

De technieken en materialen die door het technisch ontwerpbureau worden gebruikt, zijn geselecteerd om te voldoen aan hoge criteria op het gebied van respect voor het milieu en bieden energiebesparende appartementen. Alle appartementen in Wharf C en Wharf D voldoen aan de geldende normen volgens de EPB-2017-2018.

De maatregelen op het gebied van verwarming, sanitair warm water en "double-flow" ventilatie maken het mogelijk om een laag specifiek verbruik te bereiken en om de energierekening en de ecologische impact van het energieverbruik te beperken. Er wordt ook bijzondere aandacht besteed aan de warmte-isolatie.

Meer in het algemeen voorziet het ontwerp van het gebouw in een aanzienlijke isolatie van de gebouwschil (muren, kozijnen, daken) en in kozijnen die voorzien zijn van hoogwaardige dubbele of driedubbele isolerende beglazing.

In onze gebouwen wordt glasvezel geïnstalleerd. Wij hebben ook een partnership met Proximus om u een Flex Pack (Fiber) aan te bieden met onbeperkt internet, digitale televisie, vaste en mobiele telefonie, gratis gedurende 6 maanden.

Contactez-nous
+32 2 226 23 00